Gebruik van WordPress CMS neemt toe!

Uit enkele cijfers is gebleken dat er bij ongeveer driekwart van alle .nl-domeinnamen een of andere vorm van een website aanwezig is. Veel van deze websites zijn eenvoudige landings-, of parkeerpagina’s van slechts één pagina groot. wordpress-cms-letsgoonline We zien echte ook honderdduizenden websites die een stuk uitgebreider zijn qua opbouw.

Voor veel van dit soort websites wordt content management systeem (CMS) gebruikt om de website eenvoudiger te beheren en bij te kunnen werken. Het diagram hiernaast geeft een overzicht van de meest gebruikte systemen binnen .nl. Qua ontwikkelingen zien we een duidelijke trend. In een periode van 9 maanden nam het gebruik van WordPress flink toe, terwijl het gebruik van Joomla flink afnam.

Gelukkig zijn wij ook al jaren gespecialiseerd in WordPress en diens gebruikte technologie. Wij bieden daarom sinds begin vorig jaar, mede op veler verzoek van onze klanten, ook onderhoudscontracten aan voor WordPress websites die deze volledig technisch in orde maken en houden. Voor meer informatie, neem contact op!