Wij willen ons graag even voorstellen!

Let’s Go Online is een Hosting Provider waar de nadruk ligt op het leveren van kwalitatief hoogstaande diensten en persoonlijke benadering in de groei van onze klanten.

Let’s Go Online levert de volgende diensten;

 • Webhosting
 • Reseller Hosting
 • Domeinnaamregistratie
 • Spam & Virusfiltering

Lets Go Online wil de hosting diensten voor iedereen toegankelijk maken, dit wordt mede mogelijk gemaakt door het door ons gebruikte control panel DirectAdmin.

Wilt u weten hoe DirectAdmin in het algemeen werkt?
Bekijkt u dan onze introductie video van Directadmin.

Heeft u vragen over en van bovenstaande diensten? Neem dan contact op.

Onze professionals

Rogier van Dongen

  Even voorstellen, ik ben Rogier van Dongen, een der graag geziene programmeurs bij Sebsoft. Na jarenlang als zelfstandig ondernemer aan de slag te zijn geweest, ben ik in april 2012 begonnen bij Sebsoft.

  Kees Hoogerheide

   Hallo!, ik ben Kees. De nieuwste aanwinst voor Sebsoft (Sinds April 2014). Of nu gaat om CSS, HTML of PHP, ik schrijf het allemaal! Ik hou van uitdagingen en de nieuwste technieken. Gelukkig heb ik daar bij Sebsoft geen gebrek aan.

   Miranda van de Velde

    Hallo, ik ben Miranda en verantwoordelijk voor de service en deels serverbeheer. Mijn grote trots is Stefan en mijn andere liefdes zijn mijn 4 katten: Bali, Wishy, Lady en Candy.

    Menno de Ridder

     Even voorstellen. Ik ben Menno, geboren en getogen in ons mooi’ Borft (Bodegraven). Ik ben met mijn 24 jaren levenservaring de jongste bij Sebsoft.

     Sebastian Berm

      Ik ben Sebastian Berm en sinds het begin van Sebsoft bezig met het doen alsof het mijn bedrijf is. Oh wacht… dat is natuurlijk zo… in dat geval, ben ik de eigenaar en dagelijks bezig met van alles en nog wat.

      Rogier Korenhof

       Ik ben Rogier Korenhof en u kunt mij voor alles bellen.

       Arlo Kleijweg

        Hoi, ik zal me dan ook maar even voorstellen: ik ben Arlo, met mijn 43 lentes tevens oudste werknemer van Sebsoft. Mijn eerste kennismaking met computers was al in 1982, de Commodore 64.

        Wat onze klanten zeggen

        Goede host voor niet al teveel geld. Bij problemen wordt er direct gereageerd. Geen twijfel over mogelijk.. voor mij nummer 1. – 12-05-2006

        Bandwerk
        Hans van der S.
        Bandwerk

        Een paar keer in de afgelopen jaren een technische issue gehad. Elke keer werd er direct werk van gemaakt om het asap op te lossen. Nog beter zou zijn dat in een dergelijke ‘case of emergency’ er een telefoonnummer zou zijn wat je zou kunnen bellen.

        Maar blijf voorlopig bij Let’s Go Online en raadt dat anderen ook aan. – 11-08-2012

        Ecommotion
        Sander I.
        Ecommotion

        Uitstekend bedrijf, snelle reacties en grote flexibiliteit. Ook als je wat ingewikkelders wilt dan de standaarddiensten en zeker als je bedenkt dat het een kleine provider is, waar men met weinig mensen veel klanten moet bedienen. Ik ben op advies van een collega, die zelf al vele jaren klant was, overgestapt naar Let’s Go Online en heb er geen spijt van. – 23-02-2011

        Hockeypedia
        Joop van G.
        Hockeypedia

        Ben nog maar kort klant, maar het contact wat er is geweest was prima! Snel en correct verder geholpen en een klein foutje was snel rechtgezet. Prima so far. – 02-09-2009

        Le Pommier
        Pommier
        Le Pommier